11 abr. 2008

L'esclavitud moderna vista des de la kotxera

Si preguntem als jóvens i no tan jóvens si existix esclavitud hui en dia, la majoria respondrà que l'esclavitud ja no existix ja que està prohibida per llei i va ser abolida fa ja segles. Des de la kotxera açò no ho acabem de veure gens clar ja que a banda de l'esclavitud clàssica que encara existix en alguns països, ha entrat en els nostres vides des de fa un parell de dècades un altre tipus d'esclavitud que molts no aconseguixen veure, però que a la kotxera no ens és indeferent.
Parlem com no de l'esclavitud a què ens tenen exposats els mitjans de comunicació (ja siga ràdio, televisió, indústria musical...) amb un fi purament lucratiu.
Aquests mitjans intenten programar les nostres vides, els nostres gustos i la nostra cultura; es passen els dies promocionant la música, les pel·lícules, les sèries, els gustos... que més els beneficia. Tenim una "cultura" que vol que "El canto del loco" siguen les estreles del panorama rocker nacional, Melendi el nou "Sabina"...; i vosaltres com a panolis heu feu possible.
Des de la Kotxera llancem un missatge per a tot aquell que ho vullga escoltar:
- Si eres fan del "canto del loco", Melendi o "el sueño de Morfeo" i flipes amb operación triunfo somiant que tu pots ser un d'ells, hauries de saber que cantar bé canten 1000000000000000, el realment important no és cantar sinó el missatge que intentes llançar i la gent que ho capta. I el missatge que hui en dia es llança per ací és del tipus: "Eres un canalla no quiero estar contigo, eres un cobarde que me har robado lo mío." No penses que ja esta bé de que pensen per vosaltres i vos imposen una manera de pensar que és molt pobre, Busca el teu estil jambo!!! Busca't una alternativa perrer!!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu